ΤΙ ΕΙΝΑΙ
Το Pilates Stick ανήκει στον τον βαρύ εξοπλισμό του Pilates και πρόκειται για μια ξύλινη μπάρα με ελατήριο μέτριας αντίστασης. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για εκγύμναση σε στρώμα (matwork) δίνοντας στις παραδοσιακές ασκήσεις μεγαλύτερη ένταση αλλά και ασκήσεις που συνήθως πραγματοποιούνται σε βαρύ εξοπλισμό (Tower). Με το ασκησιολόγιο του Pilates Stick δίνεται έμφαση στην αναπνοή, στην ορθοσωμία και τη βελτίωση της ισορροπίας
ΟΦΕΛΗ
• Βελτίωση της στάσης του σώματος. • Προσφέρει ενδυνάμωση και μυϊκή ισορροπία. • Αυξάνονται προοδευτικά η ελαστικότητα, η ευλυγισία και η αντοχή του σώματος. • Επιμηκύνει τους μύες.Βοηθά στην αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων και τραυματισμών.
ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και επιπέδου του ασκούμενου. Ενδείκνυται ως ιδανικός τρόπος άθλησης για άτομα που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς,μυοσκελετικά προβλήματα ή χρόνιες παθήσεις.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
1 ώρα
fitness-logo

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ!

Μην αναβάλεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα! Κάλεσε τώρα στο 213 022 4814 και κανόνισε το ραντεβού για την πρώτη προπόνηση σου!