ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το Fitness Games είναι ένας νέος, σύγχρονος χώρος, που αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο της γυμναστικής. Παρέχονται ολοκληρωμένα πρωτοποριακά προγράμματα εκγύμνασης με πιστοποιημένες μεθόδους προπόνησης πάντα υπό την επίβλεψη προσωπικού γυμναστή και με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Προσφέρονται ατομικές και ομαδικές προπονήσεις διάρκειας 60΄ για μυϊκή ενδυνάμωση, απώλεια βάρους, βελτίωση της φυσικής κατάστασης, ακόμα και αποκατάσταση χρόνιων παθήσεων.

Επιπλέον, ειδικευμένο προσωπικό παρέχει βασικές διατροφικές συμβουλές καθώς και διαμόρφωση εξατομικευμένου διατροφικού προγράμματος για πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα προγράμματα του Fitness Games είναι δομημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις όλων των αθλούμενων. Διαθέτουν ευρεία γκάμα επιλογών στα είδη προπονήσεων και μεγάλη ευελιξία στα ωράρια διεξαγωγής αυτών με καθημερινό συνεχές κυλιόμενο πρόγραμμα ωριαίων προπονήσεων κατόπιν ραντεβού.

O COACH

O COACH

Γιώργος Μαστοράκης

Γιώργος Μαστοράκης

Ο Γιώργος Μαστοράκης, ιδιοκτήτης του Fitness Games, είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής με κύρια ειδικότητα πτυχίου τα προγράμματα με βάρη. Επιπλέον, ειδικεύτηκε στην αποκατάσταση ατόμων με χρόνιες παθήσεις – μυοσκελετικές παθήσεις, καρδιακά προβλήματα, διαβητικούς τύπου Ι & ΙΙ καθώς και στο ποδόσφαιρο. Η επιθυμία του για προσωπική εξέλιξη στο χώρο του fitness με γνώμονα την υπευθυνότητα και τη συνέπεια στις εξελίξεις στον τομέα της εκγύμνασης και της ευεξίας τον οδήγησε σε περαιτέρω κατάρτιση με πιστοποιήσεις για:

  • Keiser Indoor Cycling Instructor (spinning)
  • TRX Suspension Trainer
  • TRX Sports Medicine Suspension Trainer
  • Myofascial Compression Techniques – TRIGGER Point Therapist

H επαγγελματική του εμπειρία ξεκινά ως προπονητής-γυμναστής σε ομάδες ποδοσφαίρου κατηγορίας Α’ τοπικό. Παράλληλα ασχολείται με την άσκηση καρδιοπαθών και διαβητικών τύπου Ι & ΙΙ (Πρόγραμμα ΕΠΕΑΕΚ). Η επαγγελματική του πορεία συνεχίζεται σε χώρους γυμναστηρίων με ειδικότητα την επίβλεψη και το σχεδιασμό προγραμμάτων για τους ασκούμενους. Κατόπιν, αναλαμβάνει το management γυμναστηρίων μεγάλων αλυσίδων. Παράλληλα εργάζεται και ως προσωπικός γυμναστής αθλούμενων αλλά και αθλητών.