Υπηρεσία Περιγραφή
Fitness Consulting Ο Consultant της Fitness Games είναι υπεύθυνος για την οργάνωση και την πραγματοποίηση προγραμμάτων σχετικά με τις υπηρεσίες Health & Wellness για τα στελέχη της εταιρείας και παράλληλα προγραμματίζει τα events που διεξάγονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Wellness Consulting Οι επιστημονικοί συνεργάτες της Fitness Games (διατροφολόγοι, φυσικοθεραπευτές,personal trainers) αναλαμβάνουν την καθοδήγηση σας απαντούν στις ερωτήσεις σας και σχεδιάζουν ένα εξατομικευμένο wellness πρόγραμμα που καλύπτει όλες τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας.
Προπόνηση στον χώρο της εταιρείας Οι επιστημονικοί συνεργάτες της Fitness Games (διατροφολόγοι, φυσικοθεραπευτές,personal trainers) αναλαμβάνουν την καθοδήγηση σας απαντούν στις ερωτήσεις σας και σχεδιάζουν ένα εξατομικευμένο wellness πρόγραμμα που καλύπτει όλες τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας.
Fitness Day Συµµετοχή στα προγράµµατα του γυµναστηρίου Functional Training ,Pilates, Pilates Stick, Yoga για τους εργαζόμενους της εταιρείας είτε στο χώρο του Fitness Games είτε σε χώρο της εταιρείας. Κατά την διάρκεια της Fitness Day θα προσφέρεται καφές, fitness χυµοί και υγιεινά σνακ για τους ασκούµενους
Spa στην εταιρεία ∆ιοργάνωση ηµέρας SPA στον χώρο της εταιρίας παρέχοντας υπηρεσίες µασάζ από επαγγελµατίες θεραπευτές.
Διατροφικές Συμβουλές Παροχή εξατοµικευµένων διατροφικών συµβουλών από διαιτολόγο/διατροφολόγο Παροχή Σωµατοµετρικών µετρήσεων και Λιποµέτρησης
Ενημερωτική ημερίδα Ενημερωτικές διαλέξεις για τα οφέλη της άσκησης, για θέματα υγείας και διατροφής από επιστημονικό προσωπικό και διανομή ενημερωτικού υλικού.
Τeambuilding Events ∆ιοργάνωση ηµερήσιων εκδροµών µε θεµατολογία Teambuilding και μια φυσική δραστηριότητα (π.χ. rafting, πεζοπορία)
Athletic Services Προετοιμασία Εταιρικών Ομάδων/ Αθλητών για τοπικές ή διεθνείς Corporate οργανώσεις (Εταιρικά Πρωταθλήματα)
My Home Personal Training Η υπηρεσία προσφέρει στο χώρο σας ολοκληρωµένα πρωτοποριακά προγράμματα εκγύμνασης με πιστοποιημένες µεθόδους προπόνησης υπό την επίβλεψη προσωπικού γυµναστή και µε τον πιο σύγχρονο εξοπλισµό. Εκπτωτικές τιµές αποκλειστικά για τους εργαζοµένους της εταιρείας.
Εκπτώσεις-Προσφορές Ειδικές προσφορές και εκπτωτικές τιµές στις συνδροµές του γυµναστηρίου Fitness Games αποκλειστικά για τους υπαλλήλους της εταιρείας. Παροχή δώρων/bonus στους υπαλλήλους της εταιρείας